Kalitzki Media i nytt samarbete

Kalitzki Media och Gyllander Media i Göteborg har inlett ett samarbete som gäller tillsvidare. Samarbetet kommer i första hand att gälla uppdrag som rör medieträning med TV-kamera och olika typer av föreläsningar.

– Jag är fylld av förväntan att jobba med det här och att utveckla samarbetet med Peter Gyllander. Eftersom vi jobbat med olika delar i media, jag mest inom print och Peter i etermedia, så kan vi erbjuda en unik bredd, säger Jörgen Kalitzki.

 

Peter Gyllander har bland annat erfarenhet av jobb för CMore och Radiosporten samt tio års erfarenhet från jobbet som kommunikationschef i Frölunda Hockey.

– Både Jörgen och jag har en gedigen erfarenhet från jobb med och i media, som journalist och som kommunikationschef. Sammanlagt har vi över sextio års erfarenhet av kommunikation. Det kommer våra uppdragsgivare att ha väldigt stor nytta av, säger Peter Gyllander.


Du når oss här;

Jörgen Kalitzki
jorgen@kalitzkimedia.se
+46 73 682 33 63
www.kalitzkimedia.se

Peter Gyllander
peter@gyllander.net
+46 723 19 16 16
www.gyllandermedia.se

Dela gärna i sociala medier:

Posted on 24 mars, 2015 in Nyheter

Response (1)

  1. Herr WordPress
    17 mars, 2015 at 07:59 ·

    Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar, logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dom.

Back to Top