Välkommen till Kalitzki Media

Nu kör vi igång!

Kalitzki Media består av Jörgen Kalitzki

Med 20 år som journalist inom dags- och fackpress och ytterligare 15 år som kommunikationschef i Färjestad BK tar jag med mig en gedigen erfarenhet in i verksamheten när jag nu startar Kalitzki Media.

Jag har jobbat som journalist, sportchef, layoutansvarig, teknisk redaktör och bilagechef inom dagspressen på Värmlands Folklblad.

Jag har även varit layoutchef på motorsportmagasinet Bilsport Special för förlagshuset Albinsson & Sjöberg

 

UtskriftSedan 2001 har jag varit Färjestad BK:s kommunikationschef och svarat för organisationens interna och externa information, jobbat med alla mediakontakter och publicerat information och artiklar i de egna kanalerna på web, Youtube, Facebook, Twitter och Instagram.

Sedan våren 2015 har jag övergått i egen verksamhet och startat Kalitzki Media.

Kalitzki Media ska bygga sina kunders mediala identitet på bästa möjliga sätt.

 

Det kan handla om allt från en givande heldag med mediaträning med TV-kamera, i samarbete med Gyllander Media, föreläsningar runt allt som rör hur man jobbar med media och sociala medier och till att skriva pressreleaser, skapa era visitkort, skapa annonsmallar, göra årsredovisningen eller bara vara en konsult eller ett bollplank i mediala frågor hur ni bäst når ut, får maximal uppmärksamhet och därigenom skapar er en egen identitet i dagens intensiva mediebrus.

Välkommen att höra av er för ett möte och berätta vad ni vill ha hjälp med och där vi kan presentera vad vi har att erbjuda.


Kalitzki Media

Jörgen Kalitzki

jorgen.kalitzki@gmail.com
073-682 33 63
www.kalitzkimedia.se

Dela gärna i sociala medier:

Posted on 25 mars, 2015 in Nyheter

Back to Top