Om mig

Kontakta mig gärna på: 073-682 33 63 jorgen@kalitzkimedia.se


Jag har en
gedigen mediebakgrund på många olika nivåer.

Jag har över 20 år som journalist inom dags- och fackpress bakom mig. Jag har jobbat som journalist, sportchef, krönikör, layoutchef, teknisk redaktör och bilagechef inom dagspressen. Jag har även under en period varit layoutchef på motorsportmagasinet Bilsport Special för Förlags Albinsson & Sjöberg

Jag blev 2001 SHL:s (Elitseriens) förste heltidsanställde presschef, en tjänst som senare blev kommunikationschef för Färjestad BK och aktiebolaget Färjestad Fastighets AB.

Under nästan 15 år var jag ansvarig för organisationens interna och externa information till media och i de egna kanalerna på web, Youtube, Facebook, Twitter och Instagram. Jag var ansvarig för produktion och utformning av matchprogram, årsredovisningar, magasin och jobbade även med organisationens web-TV-produktioner.

Färjestad BK var under denna period landet framgångsrikaste klubb med fyra SM-guld och nio SM-finaler och exponerades årligen över 100 timmar i TV.

Sedan våren 2015 driver jag egen verksamhet i bolaget Kalitzki Media.

 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to Top